Články Tipy na darčeky k 60. narodeninám

Tipy na darčeky k 60. narodeninám

Tipy na darčeky k 60. narodeninám

 

Život máme len jeden, a preto by bola škoda v ňom opomenúť oslavu významných okrúhlych jubileí. Jedným z takých je šesťdesiatka. Lámete si hlavu, čo k narodeninám pre muža alebo ženu v tomto veku vybrať? Nechajte si od nás poradiť!

Priznajme si na rovinu, že jednoduchšie je vyberať darčeky pre ženy, ale čo pre dedka, ocka, brata alebo partnera? Nechajte sa inšpirovať tipmi na darčeky, ktoré potešia všetkých.

Zážitky v štýlovom outfite

Šesťdesiat rokov na svete, to chce pripraviť oslávencovi poriadny zážitok, na ktorý bude spomínať a ktorý ho utvrdí, že v šesťdesiatich život rozhodne nekončí.

Či už pre neho usporiadate výlet do vinárskej oblasti, vyrazíte s ním kempovať alebo mu darujete zájazd na zaujímavé miesto, spestrite mu zážitok tričkom s motívom vystihujúcim jeho dobrodružnú cestu alebo jeho vášeň pre danú aktivitu. Čo tak tričko s profilom kopcov hôr alebo s turistickou značkou?

Oslava plná humoru

Babička - oslava narozenin

Šesťdesiatka nemusí znieť desivo, ak do darčeka premietnete humor a nadsádzku. K týmto účelom sa skvelo hodia tričká s vtipnými nápismi a motívmi čísla 60, ktoré si môže oslávenec obliecť priamo na oslave a pobaviť darčekom aj všetkých okolo. Napríklad taký nápis „60 a fešák“ polichotí a pobaví zároveň.

Pri výbere trička k 60. narodeninám si premyslite, akú má oslávenec povahu, čo ho baví a zaujíma. Je to pivár? Vsaďte na pivné darčeky! Jedným z nich môže byť trebárs tričko s motívom šesťdesiatich pollitrov. Alebo oslavuje narodeniny vášnivý cyklista? Dajte mu to na tričko. Rad z motívov je aj veľmi univerzálnych, takže sa nebojte, že by ste nevybrali.

Buďte osobní, personalizujte

Aby ste oslávencovi vyjadrili, ako veľmi je pre vás výnimočný, je tu skvelá možnosť navrhnúť si tričko s vlastnou potlačou v podobe fotografie zobrazujúcu milú spomienku, obľúbené hlášky alebo motta, ktoré daného človeka vystihuje. Presne toto je cesta, ako urobiť z neosobného darčeka skutočne výnimočný. Stačí trochu kreatívneho myslenia – premýšľajte, čo konkrétneho z oslávencovho života by ho samotného dojalo a rozosmialo?

Či už tápete, čím obdarovať dámu, alebo čo chlapovi k narodeninám, vedzte, že praktické a navyše vtipné tričko pobaví každého!