Články Keď varí muž. Bez čoho sa nezaobíde?

Keď varí muž. Bez čoho sa nezaobíde?

Keď varí muž. Bez čoho sa nezaobíde? 

       Viete, prečo je medzi mužmi toľko šikovných a úspešných kuchárov? Muži majú cit pre dochucovanie a dokážu improvizovať, keď chýbajú nejaké suroviny. Nepotrebujú variť podľa receptov, aby vykúzlili famózne jedlo. Niektoré ženy môžu namietať, že ženy sú lepšie kuchárky než muži. Pokúsme sa prísť na kĺb tomu, prečo v svetovej gastronómií prevládajú muži! 
 

Prečo sú muži úspešní šéfkuchári?

        V najlepších reštauráciách sveta šéfujú predovšetkým muži a ovládajú aj kuchárske súťaže a relácie o varení. Kulinárskym umením sa preslávilo nespočítateľne mnoho mužov a aj na Slovensku máme niekoľko vyhlásených kuchárov s vlastnou show. Je to dané tým, že ženy varia, pretože musia, a muži preto, že chcú? Pravdou je, že pre ženy je varenie každodenná a nevyhnutná rutina, ktorú musia robiť, aj keď sa im nechce. Kto sa ale niekedy pohyboval v profesionálnej gastronómii, vie, že variť vo vyhlásenej reštaurácií vyžaduje psychickú odolnosť, fyzickú silu a celodenné nadšenie do práce.

Muži vnímajú varenie ako zábavu

      Muži radi experimentujú v kuchyni aj doma, ale nechávajú variť skôr svoju priateľku alebo manželku. Pre muža je príležitostné varenie radosťou a môžu pri ňom experimentovať s chuťami. Navyše pri tom dokážu relaxovať a nestresujú sa neporiadkom na kuchynskej linke. Pokiaľ vás varenie baví a radi svoju partnerku prekvapujete, oblečte si zásteru na varenie a potešte svoju polovičku vlastnoručne uvarenou večerou alebo pripravte grilované dobroty na vonkajšom grile.

Kuchársku zásteru použije muž pri každom varení!  

Sledovať muža v kuchyni je skvelé. Pri varení, sa ale môžu zašpiniť od bublajúcej omáčky alebo prskajúceho mäsa. Poobzerajte sa po kuchárovi vo svojom okolí po pánskych zásterách na varenie, ktoré pristanú začínajúcim, amatérskym aj profesionálnym kuchárom. Vyberte im zásteru s originálnym motívom a s nastaviteľnou prackou okolo krku a korunujte ich na kráľov kuchyne. Popusťte uzdu svojej fantázií a požiadajte o vlastnú potlač alebo zásteru s menom. Nechajte ju potlačiť rokom narodenia kuchára, jeho prezývkou alebo vtipným textom.

Grilovanie v originálnej pánskej zástere

         Kuchársku zásteru môžete darovať tiež mužom, ktorí sú majstrami v grilovaných pokrmoch. Pánske zástery na grilovanie vyzdvihnú kuchársky um mužov a zároveň ich chráni pred ušpinením. Kuchárske zástery pre mužov sú príjemné na dotyk a vyrábajú sa z kvalitných materiálov. Objednajte svojmu mužovi zásteru v jeho obľúbenej fare a vyberte motív, ktorý mu vyčaruje úsmev na tvári. Aj tieto zástery na grilovanie môžete nechať potlačiť vlastným motívom, nápisom alebo fotografiou.

         Prenechajte raz za čas nadvládu v kuchyni svojmu partnerovi alebo synovi a nechajte sa od nich pohostiť. Podporujte ich, nehovorte im do varenia a využite voľný čas na odpočinok či na svoje koníčky. Prekvapte ich zásterou na varenie, či už s motívom navrhnutý e-shopom alebo vami samotnými!