Články Pivné darčeky

Pivné darčeky

Darčeky pre pivárov a pivárky

Pozná to určite každý z nás, dať totiž niekomu darček k narodeninám, sviatku alebo napríklad aj k výročiu nie je  úplne jednoduché. Pokiaľ ale chcete obdarovať niekoho, kto má rád pivo, potom máte z polovice vyhraté. Môžete samozrejme kúpiť pivo ako také alebo trebárs nejakú špeciálnu edíciu, ale bude taký darček skutočne originálny? My sme si pre vás pripravili skutočne to pravé pivné prekvapenie, a to sú pivné tričká. Tieto tričká s pivom potešia napríklad dedka alebo ocka, ktorí si radi dajú jedno pivo.

Chlap a krčma, to proste ide k sebe

Chodí váš drahý rád do krčmy? Tak snáď nie ste jedna z tých, čo mu to zakazuje :-) My si myslíme, že totiž nie je nad to, keď si chlap dá v krčme pár pív, ale samozrejme s mierou, a následne sa spokojný vráti domov a môže zase usporiadane plniť svoje manželské povinnosti. Pokiaľ máte doma presne tento typ manžela alebo partnera potom máte vyhraté a s výberom darčeka k narodeninám si nemusíte lámať hlavu. My máme trefné originálne darčeky pre pivárov. Pokiaľ máte doma už takmer ohrozený druh muža, a to je muž, ktorý ešte ku všetkému rád varí, tak o tomto fenoméne si prečítate viac v našom ďalšom článku. Skvelý darček pre chlapa, ktorý má rád pivo a tiež rád griluje môže byť pivná zástera! S kvalitnou zásterou sa vyhnete každému zašpineniu a podobnej nehode.

Čo je pivný vankúš?

Pokiaľ sa bojíte, že pri výbere trička pre pivárov netrafíte veľkosť, tak toho sa už báť nemusíte! Darujte úplnú novinku, a to je pivný vankúš! Vankúš s kvalitnou pivnou potlačou v rôznych farebných prevedeniach, ktorý sa hodí nielen do obývačky, ale aj do pánskej trucovne alebo brlohu. 

A pre pánov, ktorí by si chceli urobiť radosť máme tiež dobrý tip. Vankúšov môžete kúpiť aj viac a vylepšiť tak vašu pánsku klubovňu, kde sa schádzate s priateľmi. Alebo, že by ste sa konečne odvďačili svojmu krčmárovi, ktorý sa o vás tak často a láskyplne stará? :-)

Koniec dobrý, všetko dobré! Určite sa nezabudnite pozrieť na všetky naše tričká s pivom!